Uncategorized | Digital Print – Tipografie Profesionala

Metode de contact

Pentru Oferte personalizate de printare, ne puteti contacta prin intermediul formularului de la pagina de contact, sau ne puteti solicita o oferta prin intermediul telefonului:0241698832, sau al adresei de mail: office @junior.ro


lprint

Tiparituri

Tipariturile sunt de diverse forme, realizate pe diferite gramaje, de la 90g, pana la 250 sau 300g. Pot fi printate pe o varietate mare de hârtii şi cartoane, lucioase sau mate, simple sau texturate. Print policromie sau alb negru, faţă-verso. Formate diverse, standard sau la cerere. Multiple posibilităţi de pliere.  


print_flyer_printing

Flyere

Flyer-ele ori “fluturasii” se pot realiza pe hartie de 80g, 90g, 100g, 115g sau cel mult 120g si pot avea diverse dimensiuni si forme (mai des intalnita este dimensiunea DL sau “O TREIME DE A4”). Se pot tipari pe o singură față sau fata/verso.


press-printed-calendars

Calendare

Calendarele sunt tiparite pe hartie de 130 g/mp, au baza din carton duplex de 300 g/mp. Calendarele sunt integral personalizate pe fiecare pagina cu fotografiile si datele clientului. Pentru alte dimensiuni sau alte tipuri de hartie va rugam sa ne cereti o oferta personalizata.


business-cards-1

Carti de Vizita

Cartile de vizita au dimensiunea 90/50 mm si sunt tiparite pe carton de 300 g/mp mat sau lucios. La o comanda pot fi tiparite carti de vizita pentru mai multe persoane, cu grafica diferita. Pentru alte dimensiuni sau modele de carton va rugam sa ne contactati pentru a va calcula o oferta personalizata.


slide4

Lucrari de baza Preferate

PRINT DIGITAL @ JUNIOR GROUP - in serii mari sau mici 100-10.000 BUC, la  ACELASI PRET ! Flyere Color Pliante Color cu 1, 2, 3, 4 biguiri Mape si Coperti policrome, pana la 400g Brosuri, Reviste capsate, pana la 100 pagini si format A3 Carti, Tiparituri brosate, pana la 500 pag Print Color, pana la formate A3+, de orice fel. …

Mai mult